Blog

 • Ja tinc tema!

  Avui us explicaré una cosa que no sabeu...

  Fa alguns mesos em vaig presentar a un càsting. Un grup de joves buscàven algú per cantar la banda sonora de la websèrie que estan preparant:

  Són un grup de joves amb idees, talent, empenta, amb ganes de tirar endavant el seu projecte... recordeu els anuncis dels JASP del Renault Clio? doncs això ;)

  Segur que en sentirem a parlar.

  La qüestió és que em van donar 2 cançons que em vaig haver de preparar + una tercera que jo podia escollir lliurement.

  Un altre dia, si voleu, us puc explicar quines cançons eren i com va anar tot. Avui només us diré que uns dies després d'haver anat a cantar, em van enviar un missatge per dir-me que havia superat la prova :)

  Us imagineu com em vaig quedar?

  Les instruccions eren que tornaríen a contactar amb nosaltres per tenir una reunió de treball amb els diferents cantants (sí, no he estat la única a qui han triat) i dir-nos com s'organitzaria tot: què cantaria cadascú, amb qui...

  Avui he tingut aquesta reunió i, una vegada més, no puc fer altra cosa que donar GRÀCIES. Perquè apart de l'oportunitat que representa que et trïin, han cregut que havia de cantar una cançó jo sola. I sabeu de qui serà la cançó que cantaré?: Amy Winehouse!!

  Encara estic flipant...

  La cançó és una passada però és tota una responsabilitat... ells la versionaran i jo la cantaré.

  Total, que ara això no ha fet més que començar. Ara, a treballar! (ells ja fa temps que hi treballen, de fet ;)

  Si voleu saber més coses sobre aquest projecte, us aconsello que seguiu seva la pàgina de Facebook MUNCHIES. Allà trobareu informació sobre els personatges, fotos, info sobre càstings...

  Jo us n'aniré parlant més però vosaltres seguiu-los, i no us perdreu ni el més petit detall!

Traductor