Blog

 • Spiritualized

  Fa una setmana vaig estar al Festival de música Primavera Sound, però no vaig anar de gresca :)

  Després de més d'un any de no trepitjar un escenari allà estava jo, amb 8 companys més, fent els cors de Spiritualized, que Jason Pierce va portar a Barcelona.

  Van ser 3 dies intensos de treball, assaigs, convivència, música... de vida, en definitiva.

  Diuen que una imatge val més que mil paraules. Aquí en deixo unes quantes (no hi són totes, ni de bon tros) que recullen alguns moments d'aquesta experiència:

  He de reconèixer que em va agradar trobar-me de nou en una aventura musical perquè la veritat és que un cop allà em vaig adonar que ho trobava a faltar.

  Estic molt contenta d'haver pogut participar en aquest projecte, d'haver conegut persones noves amb qui compartir i gaudir del que tant ens agrada: la música.

  Voldria donar les gràcies als meu companys de cor (Laura R, Sílvia, Laia, Adrián, Laura M, Maribel, David i Adrià) per fer-ho fàcil, pels riures, abraçades i per tot:

  Al CEM Maria Grever per haver-nos donat aquesta oportunitat i per confiar en nosaltres; especialment a l'Ana i l'Ernesto.

  I també a l'orquestra (Cordes del món + Brasses del món) per ser uns músics amb un talent enorme; un plaer haver pogut cantar amb ells al costat:

  I bé, jo només tinc referències de com es viu tot això des de dins (també m'hagués agradat viure el concert com a espectadora, no et pensis) però segur que aquests dies anirà apareixent material sobre el concert.

  De moment, aquí deixo:

  Notícia a Vallès TV: El CEM Maria Grever particia per 6è any al Festival de músical Primavera Sound

  Una de les seves cançons més conegudes: Ladies and Gentlemen we are floating in Space

  Com dic, un plaer i una sort. Molt contenta ;)

Traductor