Blog

 • 30 Day Photo Challenge - Final

  El dia 1 de juny vaig començar un repte fotogràfic i en aquest post ja vaig parlar de com havia sorgit, com me'l vaig plantejar, etc.

  He estat fent fotos cada dia durant un mes i ahir vaig acabar. La veritat és que algunes fotos eren un repte per un mòbil com el meu però el que he volgut mostrar, és que sempre hi ha solucions. Sempre es poden fer coses amb els mitjans que un té i amb el que hi ha al seu voltant en el seu dia a dia. 

  Suposo que, com en qualsevol repte, es tracta d'entendre què se't està demanant, plantejar-te com ho vols enfocar i passar a l'acció.

  Aquestes són les fotos que he anat publicant: 

  Aquí no es veuen les fotos senceres perquè són totes quadrades i petites però si les pots veure senceres una per una, trobo que tenen la seva gràcia. I n'hi ha poques que portin filtres.

  Val a dir que tinc altres fotos que he descartat, que segons com es mirin (o qui se les miri) podríen haver substituit perfectament algunes d'aquestes. Però només una foto podia ser l'escollida; aquí també he hagut de triar, com cada dia del món.

  Qui sap, potser algun dia faig alguna cosa amb fotos descartades...

  Com a anècdota he de dir que aquests últims dies, amb l'onada de calor, se'm ha fet força difícil sortir al carrer "en busca de la foto perdida" però aqui estem.

  M'ha agradat molt fer aquest repte.

  I ja estic mirant de solucionar el problema que tinc amb la càmera i tornar a fer sortides per fer fotos :)

Traductor