Blog

 • Converses de cafè

  Avui he estat parlant amb una amiga meva.

  Hem estat parlant molta estona: que sí el preu dels lloguers, que si la societat capitalista... fixa't tu! :) En algun moment la conversa ha anat pujant de to. Em fa gràcia:

  - Mira, mira, perdona, perquè t'estic escoltant, eh? però estic que em parlo a sobre!

  - Però què m'estàs dient?? si el problema, l'arrel de tot és precisament aquesta!

  - Que no, que no tinc gens de FE en l'espècie humana...

  - Doncs no hi estic d'acord!

  Crec que el telèfon se'm ha quedat al 40% de bateria, de tanta estona que ha durant la xarrera. I m'encanta. M'ho he passat molt bé.

  No només per les estones que compartim (parlo molt més amb ella que amb ma germana, per exemple) sinó perquè avui, al penjar he tingut una sensació d'aquelles de: que bé que m'he quedat.

  Sí, perquè en la situació en què ens trobem, parlar amb la gent ja és important, però discutir amb algú d'aquesta manera... apassionadament però tenint la seguretat que no arribarà la sang al riu... És fantàstic. I li posa una salseta a la vida que francament s'agraeix. Sobretot ara mateix.

  Com a societat, trobo que hem estat molt de temps amb allò del "políticament correcte". En alguns casos s'ha volgut portar tan a l'extrem, que crec no ens ha beneficiat gaire. Estic d'acord en utilitzar un tipus de llenguatge abans que un altre i crec que les formes són importants... però escolta, una mica de rauxa i dir el que et surt sense haver d'estar mesurant contínuament el que dius, -no fos que l'altre s'ho prengui malament-, doncs no té preu; què vols que et digui. Tant si es tracta d'expressar una postura com si és un "òstia puta, merda joder YA".

  Total, que molt bé.

  Que segurament només nosaltres dues soles no arreglarem el món, però aquí estem.

  T'estimo B.

  I sí, ets MOLT necessària. Encara que hi hagi gent al món que no sàpiga que hi ets.

Traductor