Hola

Hola, em dic Gemma i m'agraden les manualitats.
Vaig deixar la meva primera feina (ja fa molts anys) perquè no m'ensenyaven a fer servir els ordinadors. 
No m'imagino sense ordinador. No només per treballar perquè l'ordinador és una eina súper potent per fer gairebé qualsevol cosa. També aplicada a les manualitats, i al disseny. La combinació de les dues coses dóna uns resultats sorprenents. Sens dubte una gran eina de comunicació també!
 
Dit això, m'agrada embrutar-me de pintura, retallar i enganxar, modelar... i inventar-me coses noves. I CANTAR, la meva GRAN passió. M'agrada fer els regals de Nadal per a la família, preparar detalls pels aniversaris, omplir quaderns de gargots i colors, "tunejar" capses de cartró amb els meus fills... perquè la veritat és que tot això és el que jo ja feia de petita. I de gran he intentat sempre mantenir aquestes aficions i perfeccionar-les tot aprenent tècniques noves i descobrint materials diferents. Espero seguir gaudint de tot això en el futur.
De moment obro aquesta caseta perquè pugueu veure una mica del que faig. Primer va ser un blog, després un altre i un tercer, intentant estructurar la informació de formes diverses, pensant sempre com fer-ho millor, sempre en moviment, en canvi ... Després de donar-hi moltes voltes i d'invertir-hi molt de temps, ara he fet el salt a la web amb la idea de poder mostrar millor els continguts per a vosaltres. I crec que aquest espai s'ajustarà més bé també a les meves necessitats.
Espero que us agradi el que trobareu per aquí :)

Translate